Øjenlæge og -kirurg Peter Brincker er en af de mest erfarne læger i Danmark inden for øjenkirurgi. Peter arbejdede i en årrække som 1. Reservelæge på såvel Frederiksberg Hospital som på Rigshospitalet, hvor han bl.a. forskede i laserbehandlinger. Dernæst pionerede Peter Brincker laserteknikken i Danmark og har behandlet fra privat praksis siden 1988.

 

Baggrund

Peter Brincker er uddannet på øjenafdelingerne på Frederiksberg Hospital og på Rigshospitalet. På Rigshospitalet var Peter medstifter hospitalets specielle afsnit for operation af grå stær.

 

I sin tid som 1. Reservelæge på disse hospitaler forskede Peter i kontaktlinser og i udvikling af nye laserformer, til specielle typer af grøn stær. Dette har han skrevet adskillige faglige artikler om. Peter er desuden en ofte anvendt foredragsholder ved internationale kongresser for øjenbehandling.

 

Peter Brincker er under løbende uddannelse, og deltager ofte i internationale kongresser og kurser, som medlem af European Society of Cataract and Refractive Surgeons (ESCRS) – den Europæiske sammenslutning af øjenlæger og -kirurger, med 5000 professionelle læger i over 100 lande.

 

Peter har været både underviser og censor for kommende øjenlæger ved Københavns Universitet.

 

25 år på klinikken

Øjenkirurgisk Klinik ved Peter Brincker har pioneret laserbehandlingen i Danmark gennem 25 år:

 

  • Første laserklinik i Danmark, debut 1988
  • Første klinik, der opererer for nærsynethed, 1988
  • Første klinik, der opererer for bygningsfejl, 1993
  • Første klinik, der opererer for langsynethed, 1993
  • Første klinik, der kan lave ”WaveFront” med 850 punkter ,2002
  • Første klinik i verden, der anskaffer ZEISS’ nye ”Femtosecond” laser til LASIK, 2007
  • Første klinik i verden, der tilbyder læsebrille-laserbehandling , også kaldet LASERBLENDED VISION, 2010
  • 2. klinik i verden, der får den nye version af LASERBLENDED VISION, 2012
  • Eneste klinik i Skandinavien, der kan operere med alle eksisterende metoder: LASEK, EPI-LASIK, PRK, FS-LASIK, RELEX-FLEX, RELEX-SMILE, og LASERBLENDED VISION. Disse metoder kan kombineres med WaveFront og topografisk programmering, for yderligere forbedring
  • En af de første klinikker i verden og den første i Danmark, der laver ”SMILE” – en form for kikkertmetode, der er mere skånsom, end tidligere metoder

 

Klinikken står altid klar til at svare på dine spørgsmål om vores teknikker og behandlingsformer. Du kan altid tage en uforpligtende snak med os eller du kan komme til en forundersøgelse, som er gratis. Her kan du også få en samtale med Peter Brincker. Kontakt os her.