Hos Øjenkirurg Peter Brincker, kan vi hjælpe dig med en operation for grå stær, også kaldet katarakt. Før du beslutter dig for operationen, er det vigtigt, at du har den fakta du skal have og får opklaret eventuelle tvivlsspørgsmål.

 

Hos Øjenkirurgisk Klinik ved Peter Brincker bestræber vi os på at give den bedste rådgivning, når du skal opereres for grå stær. Derfor tilbyder vi altid en grundig forundersøgelse og samtale. På den måde er vi til rådighed for dig, både før, efter og under din grå stær operation..

 

Sådan foregår operationen for grå stær

Lider du af grå stær, betyder der, at der er kommet uklarhed af øjets linse, hvilket ofte medfører tågesyn.

 

Operationen for grå stær foregår ved, at man i lokal bedøvelse fjerner øjets linse ved hjælp af ultralyd, og i stedet indsætter en ny plastiklinse.

 

Samme dag, som du er blevet opereret, kan du bruge øjet igen, og du behøver ikke at tage nogen særlige hensyn.

 

Det er er vigtigt at du efterfølgende plejer øjet efter anvisning. Øjet skal dryppes 3 gange om dagen i 2 uger for at undgå øjenbetændelse.

 

Pris for operationen

Beløbet du skal betal for operationen afhænger meget, at det tilskud du har fra Sygeforsikringen Danmark. Alt efter tilskudsmuligheder vil egenbetalingen ligge mellem 5.250,- og kr. 10.500,- kr.

 

Kontakt

Hvis du er på udkig efter en øjenkirurgisk klinik i Københavnsområdet, der kan tilbyde dig en professionel operation for grå stær, eller du måske har brug for yderligere information om operationen eller tilskudsmuligheder, er du mere end velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale.

 

Det er vigtigt for os, at du er tryg ved operationen, derfor tager vi os altid god tid til dig, og besvarer med glæde dine spørgsmål.

 

Øg din livsglæde med en operation for grå stær. Ring til os allerede i dag på telefon 70 88 04 33 eller kontakt os via kontaktformularen her