Når du overvejer at få foretaget en øjenoperation, er det vigtigt, at du føler dig helt tryg i processen. Ved en øjenoperation skal du have helt styr på fakta og have afklaret eventuelle tvivlsspørgsmål, så du ved, hvad du går ind til..

 

Professionel øjenoperation i Københavnsområdet er vores ekspertise hos Øjenkirurgisk Klinik ved Peter Brincker. Inden for øjenoperation har klinikkens personale stor erfaring, hvorfor vi har mulighed for at tilbyde øjenoperationer af den højeste kvalitet. Det er desuden vores mål at afmystificere øjenoperationen og give dig erfaren og personlig rådgivning hele vejen igennem. Vi bestræber os således på at være den klinik, som tilbyder den bedste rådgivning vedr. øjenoperation i hele Københavnsområdet. Dette sikrer vi ved en grundig forundersøgelse og samtale, der er gratis. Vi stiller os til rådighed før, under og efter din øjenoperation.

 

Øjenlæge og -kirurg Peter Brincker er en af de mest kompetente i Danmark inden for øjenkirurgi med mere end 25 års erfaring fra bl.a. Rigshospitalet og som pioner inden for laserteknik. Du kan læse mere om Peter Brincker her.

 

Du kan søge flere svar på dine spørgsmål i vores FAQ .

 

Behandlingsform – øjenlaseroperation

Klinikken behandler kun med den nyeste og efterprøvede laserteknik. For dig betyder det en øjenlaseroperation, der er hurtig, og som udføres med optimal præcision og sikkerhed. Læs mere om teknikken her.

 

Øjenlaseroperationer

 

 

 

 

 

Klinikken laver som en af de eneste i Danmark øjenlaseroperationer for brug af læsebriller eller tynde hornhinder. Derudover tilbyder vi behandling af grøn stær samt amblyopi, også kendt som dovent øje.

 

 

 

Læs mere om behandlingsforløbet her.

 

Offentligt tilskud til øjenoperationer

Operationer udføres gratis for det offentlige, såfremt du opfylder et af de rigtige kriterier. Du skal opfylde ét af følgende kriterier:

 

  • · Styrke på over +6 eller over -6

 

  • · Bygningsfejl over -3

 

  • · Forskel i styrke på øjnene på mere end 3

 

Fordelene ved en øjenoperation

En øjenlaseroperation kan gøre livet nemmere og mere behageligt for dig og derved øge din livskvalitet. Hvis du for eksempel bruger briller eller kontaktlinser på grund af langsynethed, vil en øjenoperation gøre det muligt for dig at smide begge dele, fordi du får et normale syn igen. En øjenlaseroperation kan virke som en stor investering, men på den lange bane vil brugen af briller eller kontaktlinser også løbe op.

 

Med en operation går vi ind og udbedrer fejlen i dit øje, så dit syn bliver normalt. Det er et meget hurtigt og simpelt indgreb, og du vil kun føle en svag trykken på øjet. Det er derfor smertefrit og hurtigt at få et godt og normalt syn med en øjenlaseroperation.

 

Hos Peter Brinckers øjenklinik arbejder vi professionelt og målrettet, og hos os får du de bedste og mest erfarne øjenkirurger. Vi ved, hvor vigtigt dit syn er for dig, og vi tager dig og dit syn meget alvorligt.

 

Kontakt os

Søger du en klinik, der kan tilbyde professionel øjenlaseroperation tæt ved København, eller har du brug for yderligere information, som du ikke finder på disse sider, er du altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak. Det er vigtigt for os, at du føler dig helt tryg og velinformeret. Derfor tager vi os god tid til at snakke med dig, og vi besvarer gerne alle de spørgsmål, du måtte have.

 

Hvis du har synsproblemer, og du overvejer at øge din livskvalitet ved at få lavet en professionel øjenoperation, sidder vi klar til at snakke med dig. Ring til os i dag på 70 88 04 33, eller send os en mail på peter.brincker@mail.dk. Så vender vi hurtigt tilbage til dig.

 

Kontakt os her.