Der kan være flere forskellige årsager til, at man ønsker at få foretaget en laser øjenoperation. En laseroperation af øjets hornhinde kan eksempelvis afhjælpe nærsynethed, langsynethed samt bygningsfejl. Fælles for de patienter, som ønsker at få en laseroperation er, at de ønsker at forbedre deres syn. Hos Øjenkirurgisk Klinik ved Peter Brincker har vi mange års erfaringen inden for feltet og tilbyder derfor professionel øjenoperation med laser i Københavnsområdet.

 

Hvad er en øjenoperation med laser?

Ved brug af den nyeste laserteknologi har vi mulighed for at ændre formen på øjets hornhinde. Ved hjælp af laser sliber vi med andre ord en specifik kontaktlinsestyrke ind i øjets hornhinde for herved at forbedre patientens syn.

 

Operationen vil således tage udgangspunkt i den enkelte patients konkrete synsproblemer. Er man eksempelvis nærsynet, gøres hornhinden fladere. Har man en bygningsfejl, vil vi derimod sørge for, at hornhinden gøres mere ensartet. Inden vi foretager en behandling, vil vi derfor altid starte behandlingsforløbet med at foretage en grundig undersøgelse af patientens syn, således at vi ved præcis, hvordan laser øjenoperationen skal udføres.

 

Hvem egner sig til laseroperation?

En laseroperation er med visse undtagelser egnet for alle personer over 18 år, som enten ønsker helt at slippe for at bruge briller eller kontaktlinser, eller som gerne vil nedsætte korrektionsbehovet. For at sikre at operationen giver et tilfredsstillende samt effektivt resultat, er det dog nødvendigt, at ens brille- eller kontaktlinse styrke har været uændret i minimum et år.

 

Er du i tvivl om, hvorvidt du er egnet til at få foretaget øjenoperationen med laser, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte vores klinik for at få vurderet, hvorvidt du vil have gavn af en laseroperation. Vores klinik ligger placeret i Charlottenlund, hvor blandt andet vores laser øjenoperationer udføres.

 

Hvilke risicis er forbundet med en laser øjenoperationen?

Som ved alle andre operationer, vil der altid være en vis risiko forbundet med at få foretaget en laseroperation på øjets hornhinde. Få patienter kan eksempelvis opleve at få hornhindebetændelse eller arvævsudvikling, som kan forringe synsevnen. Dog er risikoen for væsentlige forringelse af synsevnen dog utrolig lav.

 

Peter Brincker, som er en af landets førende øjenkirurger, har de sidste 25 år udført et hav af laser øjenoperationer i vores klinik i Charlottenlund. Du kan således trygt stole på, at du som patient i vores klinik er i erfarne og professionelle hænder. For yderligere at sikre de mest optimale laserbehandlinger, anvender vi, som den eneste klinik i landet, Carl Zeiss VisuMax MEL80 G Laser, hvilket er den sikreste laser i verden.

 

Søger du en professionel klinik, som kan foretage laseroperationer i nærheden af København, er du således meget velkommen til at kontakte os eller kigge forbi vores klinik.

 

Det kan vi hjælpe med ved en laser øjenoperation

Her under kan du se nogle af de forskellige behandlinger vi tilbyder

 

 

Find os her

Peter Brincker – Øjenkirurg

Jægersborg Alle 14, 1 sal.
Charlottenlund, 2920

Tlf: 70 88 04 33