En øjenoperation handler om at få korrigeret synet og at det sker så hurtigt, skånsomt og sikkert som muligt. Det er vigtigt med et behandlingsforløb, som du har tillid til og som giver dig tryghed hele vejen.

 

En øjenoperation på Øjenkirurgisk Klinik ved Peter Brincker forløber over fire stadier:

 

1. Grundig forundersøgelse og samtale

2. Forberedelse til operation – øjet lokalbedøves med øjendråber

3. Selve laserbehandlingen – ca. 30 sek.

4. På benene med det samme – normalt syn efter max. 24 timer

 

Forundersøgelse og samtale er obligatorisk for alle patienter. Her afklares tvivlsspørgsmål, dine øjne bliver professionelt vurderet og øjenlægen fremlægger din situation samt evt. forskellige muligheder.

 

Hvis en øjenoperation bliver aftalt, vil øjnene først blive dryppet med en lokalbedøvende væske. Du er vågen, mens operationen er i gang. Operationen er også fuldstændig smertefri, både under og bagefter. Du mærker faktisk slet ikke at du bliver opereret, andet end du kan fornemme lyset, som du ligger under.

 

Selve laserbehandlingen varer ca. 30 sekunder og udføres mens du ligger på en briks. Det har ingen betydning om du hoster eller af anden grund bevæger øjet. Laserens sensor vil følge øjets bevægelse og korrigerer præcist (”EyeTracking”).

 

Dit syn vil være normalt efter max. 24 timer. I langt de fleste tilfælde vil der ikke være nogen bivirkninger forbundet med operationen. Oftest er du tilbage i din normale situation samme dag efter din behandling. Sygemelding er normalt ikke nødvendig.

 

Få flere oplysninger om behandlingen i vores FAQ

  

Laserteknikken

Øjenkirurgisk Klinik ved Peter Brincker er den eneste klinik i Skandinavien, der kan operere med alle anerkendte og efterprøvede teknikker til øjenoperation:

LASEK, EPI-LASIK, PRK, FS-LASIK, RELEX-FLEX, RELEX-SMILE, WAVEFRONT og LASER-BLENDED-VISION.

Det er den nyeste, hurtigste, mest præcise og sikreste metode til øjenoperation. Peter Brincker har pioneret mange af disse teknikker i Danmark, grundet hans kompetence på dette felt.

Læs mere om Peter her.

Læs mere om teknologien og vores udstyr her.